error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Jansen & Partner B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notarispraktijk Jansen & Partner B.V. uit Maarssen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Jansen & Partner B.V. is een notaris kantoor uit Maarssen. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30177838.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Jansen & Partner B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Jansen & Partner B.V.
Branche
Notaris
KVK
30177838
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen