Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notarispraktijk Interwaert B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notarispraktijk Interwaert B.V. uit Hardinxveld-Giessendam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Interwaert B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Interwaert B.V. is een notaris uit Hardinxveld-Giessendam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23063713.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.