Is Notarispraktijk Het Lage Land B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notarispraktijk Het Lage Land B.V. uit Bleiswijk.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Het Lage Land B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notarispraktijk Het Lage Land B.V.

Notarispraktijk Het Lage Land B.V. is een notaris uit Bleiswijk. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24295076.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.