Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Het Lage Land B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk Het Lage Land B.V. uit Bleiswijk. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Het Lage Land B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bleiswijk. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24295076.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Het Lage Land B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.