error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Hagen B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Hagen B.V. uit Vleuten. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Hagen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Hagen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Vleuten. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30146662.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Hagen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30146662
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1997
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen