error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Hagen B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk Hagen B.V. uit Vleuten.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Hagen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Hagen B.V. is een notaris gevestigd in Vleuten. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30146662.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Hagen B.V.
Branche
Notaris
KVK
30146662
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-1997
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen