error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. uit Groningen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Groningen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01170984.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk H.A. Broekema B.V.
  • Van Ketwich Verschuurlaan 98, 9728JM, Groningen
  • 050-5207910
Branche
Notaris
KVK
1170984
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen