error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat een overzicht van Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. uit Groningen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. is een notaris gevestigd in Groningen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1170984.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk H.A. Broekema B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk H.A. Broekema B.V.
  • Van Ketwich Verschuurlaan 98, 9728JM Groningen
  • 050-5207910
Branche
Notaris
KVK
1170984
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen