error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. een goede partner. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. uit Eck en Wiel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Eck en Wiel. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11029137.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V.
Branche
Notaris
KVK
11029137
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen