error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. uit Eck en Wiel.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. is een notaris uit Eck en Wiel. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 11029137.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V.
Branche
Notaris
KVK
11029137
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen