Is Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. uit Eck en Wiel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notarispraktijk G.P. Hoogenboom B.V. is een notaris kantoor uit Eck en Wiel. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 11029137.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis