error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Feikema de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notarispraktijk Feikema uit Castricum.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Feikema of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Feikema is een notaris uit Castricum. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37126812.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notarispraktijk Feikema
Branche
Notaris
KVK
37126812
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-03-2002
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen