error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. uit Leerdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. is een notaris kantoor uit Leerdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30278887.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk F. Wolthuis B.V.
Branche
Notaris
KVK
30278887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen