Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. uit Leerdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. is een notaris uit Leerdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30278887.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.