error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. een goede keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alle informatie van Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. uit Leerdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. is een notaris gevestigd in Leerdam. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30278887.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk F. Wolthuis B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk F. Wolthuis B.V.
Branche
Notaris
KVK
30278887
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen