Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notarispraktijk Exloo een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notarispraktijk Exloo uit Exloo.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Exloo of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Exloo is een notaris gevestigd in Exloo. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4081232.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte