error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notarispraktijk Eskens B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk Eskens B.V. uit Alkmaar. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk Eskens B.V.

Notarispraktijk Eskens B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Alkmaar. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 37075722.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Eskens B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Eskens B.V.
Branche
Notaris
KVK
37075722
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen