error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Eskens B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk Eskens B.V. uit Alkmaar.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk Eskens B.V. is een notaris kantoor uit Alkmaar. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37075722.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Eskens B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk Eskens B.V.
Branche
Notaris
KVK
37075722
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen