error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Epe het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat een overzicht van Notarispraktijk Epe uit Epe. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Epe of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Notarispraktijk Epe

Notarispraktijk Epe is een notaris uit Epe. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8093640.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notarispraktijk Epe
Branche
Notaris
KVK
8093640
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2000
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen