error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Epe een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Epe uit Epe. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Epe of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Epe is een notaris kantoor uit Epe. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08093640.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notarispraktijk Epe
Branche
Notaris
KVK
8093640
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2000
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen