Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Epe een goede partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notarispraktijk Epe uit Epe.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Epe of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk Epe

Notarispraktijk Epe is een notaris kantoor gevestigd in Epe. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8093640.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis