error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V.

Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30233948.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V.
  • Bemuurde Weerd O.Z. 19, 3514AN, Utrecht
  • 030-2719227
Branche
Notaris
KVK
30233948
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen