Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat alles van Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk Ellen van Leusden B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30233948.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte