error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Eijck B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notarispraktijk Eijck B.V. uit Landgraaf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Eijck B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk Eijck B.V.

Notarispraktijk Eijck B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Landgraaf. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 55530206.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notarispraktijk Eijck B.V.
Branche
Notaris
KVK
55530206
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-06-2012
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen