error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Eijck B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Eijck B.V. uit Landgraaf.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notarispraktijk Eijck B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notarispraktijk Eijck B.V. is een notaris gevestigd in Landgraaf. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55530206.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Eijck B.V.
Branche
Notaris
KVK
55530206
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-06-2012
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen