error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. uit Vianen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk DOX Verschuren B.V.

Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. is een notaris uit Vianen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30165397.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notarispraktijk DOX Verschuren B.V.
Branche
Notaris
KVK
30165397
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen