Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. uit Vianen.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Vianen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30165397.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.