error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. uit Vianen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. is een notaris uit Vianen. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30165397.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk DOX Verschuren B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Notarispraktijk DOX Verschuren B.V.
Branche
Notaris
KVK
30165397
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen