Is Notarispraktijk de Zwart B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Notarispraktijk de Zwart B.V. uit Raalte. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk de Zwart B.V.

Notarispraktijk de Zwart B.V. is een notaris uit Raalte. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55366287.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk de Zwart B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.