error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk de Zwart B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notarispraktijk de Zwart B.V. uit Raalte. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk de Zwart B.V. is een notaris uit Raalte. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55366287.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk de Zwart B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk de Zwart B.V.
  • Drostenkamp 2, 8101BX, Raalte
  • 0572-363619
  • info@dezwarttesink.nl
Branche
Notaris
KVK
55366287
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-05-2012
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen