error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk De Vries Langedijk B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk De Vries Langedijk B.V. uit Zuid-Scharwoude. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk De Vries Langedijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk De Vries Langedijk B.V. is een notaris kantoor uit Zuid-Scharwoude. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37092581.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk De Vries Langedijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
37092581
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-10-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen