error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk De Bilt-Bilthoven B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Notarispraktijk De Bilt-Bilthoven B.V. uit Bilthoven. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notarispraktijk De Bilt-Bilthoven B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bilthoven. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30122682.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk De Bilt-Bilthoven B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notarispraktijk De Bilt-Bilthoven B.V.
Branche
Notaris
KVK
30122682
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-05-1994
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen