error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Notarispraktijk Cantia B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notarispraktijk Cantia B.V. uit Nijmegen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Cantia B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Cantia B.V. is een notaris gevestigd in Nijmegen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09161307.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Cantia B.V.
Branche
Notaris
KVK
09161307
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen