Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notarispraktijk Cantia B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk Cantia B.V. uit Nijmegen.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notarispraktijk Cantia B.V. is een notaris uit Nijmegen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09161307.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Cantia B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.