error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notarispraktijk Brummen B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notarispraktijk Brummen B.V. uit Brummen.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Brummen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notarispraktijk Brummen B.V.

Notarispraktijk Brummen B.V. is een notaris kantoor uit Brummen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8047789.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Brummen B.V.
Branche
Notaris
KVK
8047789
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-03-1989
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen