error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Brummen B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Notarispraktijk Brummen B.V. uit Brummen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Brummen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Brummen B.V. is een notaris uit Brummen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08047789.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notarispraktijk Brummen B.V.
Branche
Notaris
KVK
8047789
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-03-1989
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen