error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Broekmans B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notarispraktijk Broekmans B.V. uit Eindhoven.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Broekmans B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Notarispraktijk Broekmans B.V.

Notarispraktijk Broekmans B.V. is een notaris gevestigd in Eindhoven. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17180474.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notarispraktijk Broekmans B.V.
Branche
Notaris
KVK
17180474
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2005
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen