Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notarispraktijk Broekmans B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Notarispraktijk Broekmans B.V. uit Eindhoven. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Notarispraktijk Broekmans B.V.

Notarispraktijk Broekmans B.V. is een notaris kantoor uit Eindhoven. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17180474.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Broekmans B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.