error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispraktijk Bokdam B.V. het passende notariskantoor voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notarispraktijk Bokdam B.V. uit Soest. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispraktijk Bokdam B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk Bokdam B.V.

Notarispraktijk Bokdam B.V. is een notaris uit Soest. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 31038815.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Notarispraktijk Bokdam B.V.
  • van Weedestraat 2, 3761CE, Soest
  • 035-6012315
  • notarissen@jbv.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
31038815
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-02-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen