error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Bokdam B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notarispraktijk Bokdam B.V. uit Soest.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Bokdam B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispraktijk Bokdam B.V.

Notarispraktijk Bokdam B.V. is een notaris uit Soest. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 31038815.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Notarispraktijk Bokdam B.V.
  • van Weedestraat 2, 3761CE Soest
  • 035-6012315
  • notarissen@jbv.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
31038815
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-02-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen