Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notarispraktijk Appel een juiste partner.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notarispraktijk Appel uit Maarssen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notarispraktijk Appel is een notaris uit Maarssen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30249000.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notarispraktijk Appel of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.