error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notarispost Ommen de passende notaris voor jou? Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van Notarispost Ommen uit Ommen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notarispost Ommen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notarispost Ommen

Notarispost Ommen is een notaris uit Ommen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 63020378.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Notarispost Ommen
Branche
Notaris
KVK
63020378
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-07-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen