error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Zwanikken het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Zwanikken uit Velp.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Zwanikken of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Zwanikken is een notaris kantoor gevestigd in Velp. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09121267.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Zwanikken
Branche
Notaris
KVK
09121267
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-1947
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen