error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Zwanikken een goede partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alles van Notariskantoor Zwanikken uit Velp. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Zwanikken is een notaris kantoor gevestigd in Velp. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09121267.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Zwanikken of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Zwanikken
Branche
Notaris
KVK
09121267
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-1947
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen