error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Zuijdgeest B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Zuijdgeest B.V. uit Delft. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Zuijdgeest B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Zuijdgeest B.V. is een notaris gevestigd in Delft. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27283078.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Zuijdgeest B.V.
Branche
Notaris
KVK
27283078
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2005
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen