Is Notariskantoor Zuijdgeest B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alles van Notariskantoor Zuijdgeest B.V. uit Delft. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariskantoor Zuijdgeest B.V.

Notariskantoor Zuijdgeest B.V. is een notaris gevestigd in Delft. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27283078.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Zuijdgeest B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.