Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Zuijdgeest B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Zuijdgeest B.V. uit Delft. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Zuijdgeest B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor Zuijdgeest B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Delft. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27283078.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.