error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Zondervan het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Zondervan uit Zaltbommel. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Zondervan of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Zondervan is een notaris kantoor gevestigd in Zaltbommel. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30247913.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notariskantoor Zondervan
Branche
Notaris
KVK
30247913
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-09-2006
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen