Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Wouw een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Wouw uit Wouw. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Wouw of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Wouw is een notaris gevestigd in Wouw. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56023065.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling