Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Wittemer Allee B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Notariskantoor Wittemer Allee B.V. uit Beutenaken. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Wittemer Allee B.V. is een notaris gevestigd in Beutenaken. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65129040.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Wittemer Allee B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.