error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Wittemer Allee B.V. een juiste partner.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Wittemer Allee B.V. uit Beutenaken.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Wittemer Allee B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariskantoor Wittemer Allee B.V.

Notariskantoor Wittemer Allee B.V. is een notaris uit Beutenaken. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65129040.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Notariskantoor Wittemer Allee B.V.
  • Beutenaken 5, 6278NA Beutenaken
  • 043 4501471
Branche
Notaris
KVK
65129040
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-01-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen