error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Wim Velema een juiste partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alles van Notariskantoor Wim Velema uit Roden. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Wim Velema is een notaris uit Roden. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01137956.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Wim Velema of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Wim Velema
Branche
Notaris
KVK
1137956
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen