error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Wim Velema de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Wim Velema uit Roden. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Wim Velema of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Wim Velema is een notaris uit Roden. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1137956.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Notariskantoor Wim Velema
Branche
Notaris
KVK
1137956
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen