error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Wijts & ten Brink B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Wijts & ten Brink B.V. uit Haarlem.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Wijts & ten Brink B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Wijts & ten Brink B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56631553.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor Wijts & ten Brink B.V.
Branche
Notaris
KVK
56631553
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2012
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen