error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Westerling de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Westerling uit Westerbork.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariskantoor Westerling

Notariskantoor Westerling is een notaris gevestigd in Westerbork. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1144100.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Westerling of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Westerling
Branche
Notaris
KVK
1144100
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2001
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen