Is Notariskantoor Westerling het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van Notariskantoor Westerling uit Westerbork. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Westerling of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Westerling is een notaris gevestigd in Westerbork. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 1144100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte