error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Westerling een juiste partner. Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Westerling uit Westerbork. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Westerling of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Westerling is een notaris kantoor gevestigd in Westerbork. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01144100.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Westerling
Branche
Notaris
KVK
1144100
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2001
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen