error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Wagener B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Wagener B.V. uit Gouda. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Wagener B.V. is een notaris uit Gouda. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24393439.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Wagener B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Wagener B.V.
Branche
Notaris
KVK
24393439
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen