error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Wagener B.V. een goede keuze.

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Notariskantoor Wagener B.V. uit Gouda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Wagener B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Wagener B.V. is een notaris gevestigd in Gouda. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24393439.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Wagener B.V.
Branche
Notaris
KVK
24393439
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen