Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Voorhout een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor Voorhout uit Voorhout.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Voorhout of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Voorhout

Notariskantoor Voorhout is een notaris kantoor gevestigd in Voorhout. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68229704.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen