Is Notariskantoor Vinke de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Vinke uit Veenendaal. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Vinke of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Vinke is een notaris kantoor gevestigd in Veenendaal. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 55783082.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling