Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Veugen een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Veugen uit Weert.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Veugen

Notariskantoor Veugen is een notaris kantoor uit Weert. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 13034558.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Veugen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.