Is Notariskantoor Vermeul de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Vermeul uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Vermeul of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Vermeul

Notariskantoor Vermeul is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60167920.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte