error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg uit Ijzendijke. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg is een notaris kantoor gevestigd in Ijzendijke. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53610563.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg
Branche
Notaris
KVK
53610563
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen