error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg een goede keuze. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg uit Ijzendijke.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg is een notaris kantoor uit Ijzendijke. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53610563.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

notariskantoor Verhaegen & Peijnenburg
Branche
Notaris
KVK
53610563
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen