error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariskantoor VelemaRijks een juiste keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Notariskantoor VelemaRijks uit Roden. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor VelemaRijks of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor VelemaRijks is een notaris gevestigd in Roden. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 66699517.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Notariskantoor VelemaRijks
Branche
Notaris
KVK
66699517
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-08-2016
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen