Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariskantoor Van Spreeuwel een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor Van Spreeuwel uit Barendrecht.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Van Spreeuwel of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Van Spreeuwel is een notaris kantoor uit Barendrecht. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24450921.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.