error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Schaik het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor Van Schaik uit Bemmel.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Van Schaik is een notaris gevestigd in Bemmel. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09129388.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Schaik of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Van Schaik
Branche
Notaris
KVK
9129388
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-09-2011
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen