error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Schaik de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor Van Schaik uit Bemmel. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Van Schaik is een notaris gevestigd in Bemmel. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9129388.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van Schaik of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Van Schaik
Branche
Notaris
KVK
9129388
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
05-09-2011
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen