error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Pelt het perfecte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Van Pelt uit Assen.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Van Pelt is een notaris kantoor uit Assen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01169543.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Pelt of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Van Pelt
Branche
Notaris
KVK
1169543
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-05-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen