error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Niekerk de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Van Niekerk uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Niekerk of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Notariskantoor Van Niekerk

Notariskantoor Van Niekerk is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24283918.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notariskantoor Van Niekerk
Branche
Notaris
KVK
24283918
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-04-1998
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen