error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Niekerk het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Van Niekerk uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Niekerk of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Van Niekerk is een notaris uit Rotterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24283918.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notariskantoor Van Niekerk
Branche
Notaris
KVK
24283918
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
08-04-1998
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen