Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Van Niekerk een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Van Niekerk uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Van Niekerk is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24283918.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Niekerk of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.