Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Van Loenen & de Groot B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Van Loenen & de Groot B.V. uit Zoetermeer. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Van Loenen & de Groot B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Notariskantoor Van Loenen & de Groot B.V.

Notariskantoor Van Loenen & de Groot B.V. is een notaris gevestigd in Zoetermeer. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27243930.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.