Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor van Hövell een juiste partner.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor van Hövell uit Wijchen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor van Hövell is een notaris kantoor gevestigd in Wijchen. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09207425.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor van Hövell of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.