error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor van Hövell een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor van Hövell uit Wijchen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariskantoor van Hövell

Notariskantoor van Hövell is een notaris gevestigd in Wijchen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09207425.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor van Hövell of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor van Hövell
Branche
Notaris
KVK
09207425
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen