Is Notariskantoor Van Heteren de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor Van Heteren uit Veenendaal.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Van Heteren

Notariskantoor Van Heteren is een notaris kantoor gevestigd in Veenendaal. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69045615.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van Heteren of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.