error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Van Heteren een juiste partner. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor Van Heteren uit Veenendaal.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Heteren of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Van Heteren is een notaris kantoor uit Veenendaal. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69045615.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Notariskantoor Van Heteren
  • Kerkewijk 53, 4184EE, Veenendaal
  • 0418 795163
Branche
Notaris
KVK
69045615
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2017
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen