Is Notariskantoor Van Heteren de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Van Heteren uit Veenendaal. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Van Heteren is een notaris kantoor gevestigd in Veenendaal. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69045615.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van Heteren of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.