error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Hagen de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Van Hagen uit Eibergen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Van Hagen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Van Hagen is een notaris kantoor gevestigd in Eibergen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08129611.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Van Hagen
Branche
Notaris
KVK
8129611
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1996
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen