error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Van Dorst Dijkers de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Van Dorst Dijkers uit Maasdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariskantoor Van Dorst Dijkers

Notariskantoor Van Dorst Dijkers is een notaris uit Maasdam. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24473985.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van Dorst Dijkers of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Van Dorst Dijkers
Branche
Notaris
KVK
24473985
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen