error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Van der Veer een juiste partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Van der Veer uit Rumpt.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Van der Veer is een notaris kantoor gevestigd in Rumpt. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55943918.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van der Veer of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Van der Veer
Branche
Notaris
KVK
55943918
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen