error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor Van der Veer een goede partner.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier vind je alles van Notariskantoor Van der Veer uit Rumpt. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van der Veer of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Van der Veer is een notaris gevestigd in Rumpt. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55943918.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notariskantoor Van der Veer
Branche
Notaris
KVK
55943918
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen