error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Van der Tuin een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Van der Tuin uit Hoogkarspel. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van der Tuin of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Van der Tuin is een notaris kantoor uit Hoogkarspel. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 36045757.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Van der Tuin
Branche
Notaris
KVK
36045757
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1984
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen