Is Notariskantoor Van der Tuin het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Notariskantoor Van der Tuin uit Hoogkarspel.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van der Tuin of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Van der Tuin is een notaris kantoor gevestigd in Hoogkarspel. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 36045757.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis