error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Van der Heiden B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Van der Heiden B.V. uit Streefkerk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Van der Heiden B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Van der Heiden B.V. is een notaris kantoor uit Streefkerk. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63732300.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Notariskantoor Van der Heiden B.V.
Branche
Notaris
KVK
63732300
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-07-2015
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen