Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Van der Heiden B.V. een goede partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Van der Heiden B.V. uit Streefkerk.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Van der Heiden B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Van der Heiden B.V. is een notaris kantoor uit Streefkerk. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 63732300.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis